Draagconsulente

Je ziet het steeds meer terug in het straatbeeld; ouders die hun kinderen dragen in een draagdoek of draagzak.

 

Misschien heb je er zelf wel eentje op je geboortelijst gezet omdat je het er zo knus uit vond zien, of heb je er eentje gekregen van iemand die hem zelf niet meer nodig heeft of er zelf eentje gebruikt en het zo handig vindt.

 

Maar daar ligt hij dan, die doek of drager. Hoe begin je daar aan?

 

Wellicht heb je het zelf al een keertje geprobeerd om ‘m te gebruiken, maar zat het gewoon niet lekker voor jezelf of je kindje? Of heb je gewoon liever dat er eens iemand met je meekijkt en misschien nog wel tips kan geven om het dragen nóg leuker te maken?

 

Daar kan ik je mee helpen! Dragen heeft zo veel voordelen, zowel voor jezelf als je kindje!

 

Toen ik zelf moeder werd, merkte ik al gauw dat zowel mijn kinderen als ikzelf nood aan nabijheid hadden. Omdat tegelijkertijd het leven van me verwachtte dat ik gewoon weer mee zou draaien, ging ik op zoek naar een manier om dit te combineren.  Zo ontstond mijn liefde voor het dragen. Een liefde die ik graag met anderen deel.   De logische volgende stap was dan ook het volgen van de opleiding tot draagconsulente.

 

Ik volgde mijn opleidingen bij het Instituut voor Hechting en ben ook aangesloten bij Draagconsulenten Vlaanderen.

 

Wil je meer informatie over wat een draagconsult precies inhoudt? Wil je weten of ik je ergens mee kan helpen? Contacteer me dan gerust en geheel vrijblijvend!