Vroedvrouw

Wat doet een vroedvrouw?

Een vroedvrouw begeleidt je doorheen je normale zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Een vroedvrouw is een professionele zorgverlener in de gezondheidszorg. Het is dan ook mijn doel om in samenwerking met artsen en andere zorgprofessionals je steeds de beste zorg aan te bieden.  Samen met je medisch team werken we een plan uit en volg ik je medisch mee op: voor, tijdens en na je zwangerschap.

Als fertiliteitscounselor help ik je door de fase om zwanger te worden en om je zwangerschap zo optimaal te beleven.   Ook voor psycho-sociale ondersteuning kan je altijd op me rekenen.

Ik hou rekening met je individuele situatie en ondersteun je naar best vermogen.

Waarom kiezen voor Pret à Porter?

Fertiliteit, zwanger worden, zwangerschap, kraamtijd, hechting, het fascineerde me mateloos.   Vroedkunde studeren lag dan ook voor de hand.  Mensen kunnen begeleiden tijdens één van de meest intense en belangrijke periodes in hun leven is mijn passie.  Het zijn ook de periodes waarin je extra steun kan gebruiken om het allemaal draaglijk te houden.

Als vroedvrouw wil ik je vertrouwenspersoon zijn; een warm rustpunt in deze belangrijke periode van je leven, die  je helpt dragen en het draaglijk houden.

Contacteer me vrijblijvend voor meer informatie!